Jolieke, Roos, Sam, Michelle en Juul

geplaatst in: Sprekers | 0
Jolieke, Roos, Sam, Michelle en Juul

Urban farm als ontmoetingstuin op de HAN

Tijdens de workshop willen we graag uitleg geven over de mogelijkheden van verduurzaming op een school. Hoe pak je dit aan? Wat zijn de mogelijkheden en vooral voor wie is het van belang? Wij hebben onderzoek gedaan naar de Urban Farming in Nederland en willen graag laten zien hoe wij dit toepassen op de HAN University of Applied Sciences. We willen hiermee bereiken dat meerdere scholen ons voorbeeld zien en ook gebruik gaan maken van Urban Farming. Het voordeel aan Urban Farming is namelijk dat je het zo kan maken als je zelf wil! Dit willen wij graag overbrengen aan het publiek. 

Wij zijn Jolieke, Roos, Sam, Michelle en Juul. Wij studeren op de HAN University of Applied Sciences en zijn net aan ons derde jaar begonnen van de opleiding Voeding en Diƫtetiek. Doordat wij een opdracht op school hebben gewonnen mogen wij samen met de Green Office gaan werken aan dit geweldige project.